Digital Imaging NIKON L19

Wednesday, July 1, 2009

Suatu ketika dahulu..

Bila aku nak upload gambar nie semua, member seopis dah mula keliru.. kata ini sure gambar orang lain.. hancit betul... sebenarnya sumpah itu gambar aku.... semuanya zaman aku kat Universiti Malaya 1996-1998 Asasi Sains Fizikal, 1998 - 2002 Fakulti Kejuruteraan (Jabatan Kejuruteraan Elektrik). Aku pun rindu saat-saat manis masa belajar dulu.. kepada rakan sekuliah, seuniversiti.. kalau nak cari aku boleh contact kat muhammad.jamaluddin@gmail.com

Gambar nie aku ambik masa ada Criterium Le Tour de Langkawi 1997

Zaman Asasi 96/97

Ini masa dah masuk tahun pertama 1998

Ini masa 2003..aku baru pakai keta.. First Car aku..

Ini 8th College, UM (tahun 2000)

Bukit Telekom Universiti Malaya.. kami panggil Bukit Cinta.. ramai budak UM dok tenet kat sana..

aku tak ingat.. tahun bila.. tapi masa 1st year degree kot..

masa reunion kelas 5 Sains 1 (1994-1995 SMK Tuanku Abdul Malik) Year 2000

Ini masa Asasi..budak sekelas Asasi dgn aku.. yang dok tengah tu laa aku.. hensem dak?

Ini dengan adik angkat aku.... masa mula-mula dok berjinak dengan basikal.. kalau hujung minggu saja sure aku lajak pi UUM jumpa adik angkat konon.. lepas tu laa nie dah jadi BINI dah... he he he..

Dok basuh apa tu bang? Basuh baju laa.. masa nie aku dok 4th College UM 1998

Baby nie aku laaaa... umur setahun kot...

Gaya hero hindustan nak pi mana ni? Tahun 1998 (2nd year Asasi..masa tu dok dgn MAT YESS. Senior Kolej...)

Motor pinjam abang aku.. dia bohjan aku pun turut serta.. he he he 1-1-1998 Masa besday aku ke 20tahun

bapak machooo tuuuu... Jan 1998... 20tahun... muda trang tang tang..

First time pi Cameron Highland.. 1997

Masa ni dok Kolej 8 (kolej Kinabalu, UM)

Member sekelas Asasi Sains Fizikal 1997-1998

Dengan keta abg aku.. 1997/1998, yang penting masa tu aku dah dapat lesen kelas "D"

Mak aku kata, baby yang dia dukung tu aku laaaa

Minggu Keluarga Bestari 1997 4th College UM

Cari mana satu aku? ((tips kat sebelah mummy tu laa))

Motor pinjam lagi....

Masa ni bebudak Asasi 4th College baru menamatkan pengajian.. so sementara tunggu result, kami pi layan trip ke Pulau Pangkor.. sendiri atur program..

Baju putih dok kat belakang tu hangpa kenal dak? itu la member Se Asasi dengan aku .. laa nie dah jadi artis.. TONY EUSOFF...

Manakah satu aku.. cari jangan tak cari...


1997 UM...

Labels:

1 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Links to this post:

Create a Link

<< Home