Digital Imaging NIKON L19

Sunday, May 11, 2008

HARI EMAK @ HARI NENEK

10th May 2008 - Hari Ibu utk Mak tersayang... first of all terima kasih kat Kak Shadah yang dah order kek special utk emak kita.. Alhamdulillah semua orang dapat rasa kek yang sedap ni..
Ahli keluarga yang ada masa tu ialah aku dan isteri (Pisha), Shuib dan anak-anak (Chik & Radiah), Aishah, Kak Yayah (mai petang) dan yang paling penting emak sendiri..



Untuk emak... kami (anak-anak emak ini) doakan agar Emak sentiasa sihat dan gembira bersama anak-anak, cucu-cucu, cicit dan semua keluarga tercinta...


Inilah rupa ke Mothers day tu
tengok mak dah tak sabar-sabar nak makan.. yummy2.....
sedap wooooo...
mari kita makan...
ni nak tinggal utk sapa pulak..???

dari kiri Pisha,Radiah, Chik, Emak & aishah

dari kiri Pisha,Radiah (duduk), emak (duduk), chik, AKu, Aishah, XXX Budak nie malu nama dia kena publish.. dan Shuib
Abang Shiub tolong mak potong kek..
dok atas tangga... satgi tak ada org nak masuk meminang....
aku laa tu...
Bini aku.. pisha (bertudung)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Links to this post:

Create a Link

<< Home